dissabte, de maig 10, 2008

Dia de pluja

Crònides: Bona tarde Cristòfol, ja em posaràs un cafè
Crònides: Bona tarda camarades.
L'apotecari: Bona tarda Crònides.
Mallol: Bones.
L'apotecari: Què ens contes company, segur que ja saps la quantitat de critiques que els estan tirant a l'equip de govern, per les seves últimes obres.
Mallol: vatge que si, quines cagades.
Crònides: Això diuen, lo del poble vell és monumental, gairebé no queda res, és per a veure-ho el jardí de la part del darrere, tot arrencat, no queda ni una palmera, ni una humil herba...
Mallol: Després ens ve a vendre la regidor de cultura, que si sostenible que visca la minería, que és el futur del poble, a l'assemblea de l'Expo.
Crònides: Una altra, això es posa calentet, el dia 25 de juliol, dia de Mequinensa a l'Expo, parlaran de la Mina, Jesús Montcada i menys mal que també han inclòs la pesca, per què ja em direu que futur és aquest que ens estan preparant els de l'Ajuntament.
L'apotecari: Doncs l'alcaldessa haurà de tenir el passi de temporada, per què amb les vegades que la visitara, que si el dia del Poble, que si el dia de la comarca, que si el dia de Bressuire, i algun més que ha de tenir per aquí. i Anira més que el Belloch. Jajajajajaja.
Cristòfol: Aquí tens lo cafè, bé per fi plou.
Crònides: Ara no ens queixarem, això les "rogatives"?
Cristòfol: Quin cap de setmana, les bodes passades per aigua, i les comunions, ja veurem. Però més val que plogui.
Crònides: Això que plogui, encara que a nosaltres aigua no ens falta.
L'apotecari: Doncs tanta aigua no és bona per a les cireres, totes esquerdades.
Mallol: Ara pujaran el preu.
Crònides: doncs millor sobretot per a la de la nova verdulería, doncs no havíem quedat que l'anterior tancava, ja que no donava ni per a viure. Doncs ara amb el que li haurà de pagar a Fornos...joder!!!!.
Cristòfol: Bé em vaig a la tasca.
L'apotecari: I nosaltres a la partida...CONTINUARA.